Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Nişantaşı Hastanesi |  444 00 77

Nişantaşı Hastanesi Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği de bu felsefeyle yaşadığınız zamanda kendinizi iyi hissetmenizi ve modern dünyanın artık her alanda önemsediği sağlıklı ve estetik görüntüye kavuşmanızı saglamaktadir.

Nişantaşı Hastanesi’nde Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahide Uygulanan Hizmetler;

Estetik Cerrahi

Saç Estetiği

FUE (Foliküler Ünite Ekstraksiyonu)  yöntemi ile cerrahi bıçaklar kullanılmaksızın saç kökleri özel uçlu iğneler tek tek alınarak saçsız alanlara yerleştirilir.

Göz Kapağı Estetiği

Göz kapaklarında kırışıklık derilerin ve torbalarının alınarak göz ve etrafının daha genç ve güzel görünmesini sağlayan bir operasyondur. Hastanede yatmak gerekmez üçüncü veya dördüncü gün gizli dikişler alınır. 7-10 gün içerisinde hasta makyajını yaparak toplum içerisine girer.

Burun Estetiği

Operasyondan önce bilgisayarda hasta ile birlikte ameliyat sonrası ortaya çıkması muhtemel burun profil görüntüsü üzerinde fikir birliğine varılır. Operasyon genel anestezi altında yapılmaktadır ve bir gün hastanede yatılır. 15 gün sonra şişlikler %75 geçer.

Kulak Estetiği

Ameliyat lokal ya da genel anestezi altında yapılabilir. Operasyon sırasında kulak arkasında kesi yapılır ve ameliyat sonrasında görülebilecek bir iz kalmaz.

Alın Germe ve Kaş Kaldırma

Kaşlar ile saç çizgisi arasındaki yatay çizgilenmeler ile iki kaş arasindaki dikey çizgileri düzeltmek; sarkık, pozisyonu degişmiş kaşlari kaldırarak anatomik yerlerine getirmek amacıyla yapılır. Bu ameliyatla göz kenarlarındaki kaz ayağı denilen kırışıklıklar da tedavi edilmiş olur.

Orta Yüz Germe

Orta yüz bölgesinde yer alan yapılar alt göz kapakları, yanaklar ve elmacık kemikleridir. Orta yüz bölgesinde amaç kaybedilmiş olan yumuşak dokuyu yerine koymak, aşağıya doğru sarkmış olan yapıları yukarı taşımak ve bozulmuş olan alt göz kapağı-yanak ilişkisini düzeltmektir.

Boyun ve Çene Germe

Alt yüz boyun bölgesinde amaç bollaşmış deriyi gererek fazlasını çıkarmak, deri altındaki kas tabakasını dikişlerle gerginleştirmek, boyundaki fazla yağ dokusunu almak, boyun kaslarını birbirine dikerek gerginleştirmek ve boyun açısını belirginleştirmektir.

Göğüs Büyütme (Protez)

Göğüs ameliyatları genel anestezi ile yapılmaktadır. Ameliyatlar yaklaşık 1,5 – 2 saat sürmektedir. İçi silikon jel ile dolu olanlar veya içi serum fizyolojik (tuzlu su) ile dolu olanlar olmak üzere iki tip meme protezi mevcuttur.

Göğüs Küçültme

Meme başının canlılığı korunacak şekilde istenilen ölçülere uygun olarak fazla meme dokusu ile sarkmış cildin alınarak yapıldığı operasyondur. Meme dokusuna eski koni şekli verilerek orijinal yerine kalıcı dikişlerle tespit edilir.

Meme Dikleştirme

Ameliyatsız meme dikleştirme operasyonunun amacı iyi bir sutyenin işlevi ile aynıdır; Meme dikleştirme ve aradaki oluğu belirginleştirme.

Jinekomasti

Erkeklerde meme büyümesine Jinekomasti denilir.

Kol Estetiği

Kolun dirsek üstü seviyesinden koltuk altına doğru uzanan ve kolun iç kısmında gizli kalacak şekilde cerrahi kesi yapılır. Sarkık cilt çıkarılır.

Karın Estetiği

Karın cildi sarkık ve çatlaklı, karın kasları zayıflamış erkek ve bayanlara uygulanan ameliyatıdır. İki tip abdominoplasti ameliyatı vardır; Mini abdominoplasti: Göbek deliği etrafında kesi yapılmaz. Yalnızca fazla cilt çıkarılır. Kas dokusuna müdahele gerekmez.  Tam abdominoplasti: İleri derecede sarkmış, çatlaklı cilde sahip; cilt fazlalığı genital bölge üstüne yığılma gösteren, kas dokusu zayıf olanlarda uygulanan ameliyattır. Ciltaltı ve cilt estetik cerrahi prensiplerine uygun bir biçimde kapatılır. Liposuctionla kombine edilebilir

Liposuction

Liposuction vücut konturunu düzeltmek (body sculpture), vücudu şekillendirmek için uygulanan cerrahi işlemdir.

Kök Hücre Enjeksiyonları

Kök hücreler, insan vücudunda bulunan ve her türlü vücut hücresine dönüşebilen ana hücrelerdir. Henüz tam olarak olgunlaşmamış olan bu hücreler sınırsız bölünebilme ve kendini yenileme, organ ve dokulara dönüşebilme yeteneğine sahiptirler.

Cerrahi Olmayan Uygulamalar

• PRP
• Dolgu
• El gençleştirme
• Aşırı Terleme

Aşağıdaki formu doldurarak bilgi talep edebilirsiniz.